Investeste inteligent in imobiliare, alege Boreal-Plus

Investeste inteligent in imobiliare

Investeste inteligent in imobiliare.

 

          Majoritatea ne dorim sa avem o stabiliate finaciara sau un venit pasiv care sa ne asigure un trai decent dar mai ales liberatate financiara. Doar gandul ca nu trebuie sa te prezinti la birou de la 8-17 sau ca nu esti nevoit sa lucrezi din greu in schimburi, te face fericit .

Daca vrei sa ai liberatate financiara trebuie mai intai sa economisesti si apoi sa investesti. Printre cele mai sigure  investitii se numara cele in: terenuri, imobiliare sau in dezvoltarea propriei afaceri.

Nu exista o schema rapida pentru a face bani. Bani se fac greu si ai nevoie de  deprinderi financiare sanatoase pentru a reusi sa faci bani pe termen lung.

Daca ai ceva bani pusi deoparte si doresti sa ii investesti, trebuie sa stii ca una din cele mai sigure investitii este cea in imobiliare. Sa investeti in imobilire nu este usor, dar pe termen lung poti obtine un venit pasiv si stabil. Inainte de a investi este nevoie de foarte multa munca de cercetare a pietei. Poti apela la serviciile unui consultant financiar sau te poti documenta singur.

Daca detii  doar o parte din bani, poti apela la un imprumut ipotecar de la banca sau chiar unul de nevoi personale. Daca nu doresti sa te indatorezi in banci, poti sa te asociezi cu o persoana de incredere.

   Investeste inteligent in imobiliare, alege Constanta.

 

Ca regula de baza, trebuie sa investesti in imobile noi sau renovate aflate in orase mari sau in plina dezvoltare sau in statiuni turistice. Cel mai important este sa oferi o gama larga de facilitatii chiriasilor, gen parcare proprie. Este indicat sa aiba in apropiere cat mai multe magazine, hypermarketuri, scoli, gradinite, locuri de joaca sau spatii verzi amenaje.

Imobilul in care investesti trebuie sa aiba si o locatie buna, opteaza pentru o construcție modernă, rezistentă, cu finisaje de calitate și impact redus asupra mediului înconjurător. Asigura-te ca imobilul in care investesti are o eficiență energetică ridicata ce se va duce in timp la costuri reduse de întreținere.

O idee buna este sa investeti in imobiliare in Costanta. Alege o agentie de incredere si cu „vechime” pe piata imobiliara, de exemplu poti alege Boreal-Plus.

          BOREAL PLUS cuprinde 691 de locuințe, vile de lux și apartamente premium. Întregul proiect va fi dezvoltat în 4 faze, pe o perioadă de 4 ani (2020-2024).

Chiar dacă te-ai indragostit de prima locuință pe care ai văzut-o , continuă să vizionezi cât mai multe oferte. Doar în felul acesta îți vei face o idee cât mai obiectivă despre cum se prezintă piața imobiliară in Constanta, la ora actuala. Înainte sa cumperi o locuita, interesează-te care este prețul zonei si fa-ti bine calculele pentru a nu te trezi cu surprize. Alege sa lucrezi cu profesionisti si iti va fi mult mai usor sa obtii rezultate.

 Investeste inteligent in imobiliare, alege Constanta, alege BOREAL-PLUS!

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *