cand bebe vine acasa

Cand bebe vine acasa…

        Cand bebe vine acasa trebuie sa ai totul pregatit.

Daca locuinta este pregatita pentru venirea bebelusului, primele zile acasa vor fi mult mai usoare din toate punctele de vedere.

Pentru bebe poti pregati o camera separată sau doar o mica zona in dormitorul tău. Dacă esti tentată să zugravesti camera bebelusului trebuie sa incepi cu cel putin o luna înaintea sosirii bebelusului. Practic, nu vrei sa iti aduci bebelusul intr-o casa în renovare. Femeile însărcinate dar și nou-nascutii nu trebuie expusi prafului, mirosului de vopsea, galagiei și zgomotului.

          Mobila trebuie aranjata astfel incat sa iti fie usor sa pui copilul in patut, sa ii schimbi scutecul si sa-l imbraci.
          Ca regula de baza atat patutul cat si masa de infasat nu trebuie amplasate langa fereastra. Perete comun cu o camera unde este mult zgomot trebuie de asemenea evitat.  Amplasati patutul intr-un loc unde lumina soarelui sa nu cada direct pe bebelus.
          Daca ai suficient spatiu, foarte util este si un balasoar. Alege unul comod, s-ar putea sa fii nevoita sa iti petreci ore intregi in el. Asigura-te ca materialul poate fi spalat cu un burete sau cu o carpa. Alaturi poti pune si o veioza de intensitate redusa (o poti folosi pe post de lumina de veghe). Util este si un ceas de perete, acesta te va ajuta sa urmaresti cat timp ai alaptat.
          Cand bebe vine acasa, o sa aiba nevoie de o multime de lucrusoare. Pentru a depozita imbracamintea, jucariile si cartile vei avea nevoie de dulapuri, cutii, cosuri sau rafturi. Comodele cu sertare si dulapurile de depozitare nu trebuie sa fie neaparat mici. Mobilierul de dimensiuni normale ii va servi copilului timp de mai multi ani.
          Daca dispui de un spatiu limitat, poti instala un cuier pe perete. Poti agata pungi cu scutece, jucari sau chiar hainutele folosite pentru afara.
          Poti DESCARCA GRATUIT  imagini pe care apoi sa le inramezi si sa le asezi pe perete. Cu ajutorul tablourilor poti continua stilul camerei sau poti adauga un plus de culoare acesteia.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *